Концепция за меню

Меню, разработено целесъобразно от специалист диетолог

Към всеки свой клиент Party Food подхожда индивидуално, избирайки и предлагайки най-доброто решение по отношение на дневното меню на служителите. В зависимост от заетостта на работещите или вида дейност на предприятието, ние, заедно със специалист диетолог и главен готвач, изготвяме индивидуално дневно меню за хранене. Като се стремим обаче то винаги да включва най-важното за едно пълноценно и истински балансирано хранене, а именно да бъде разнообразно, здравословно и направено от качествени продукти, така че да доставя необходимите хранителни вещества на организма. При нас технологичната обработка и приготвянето на храната са изцяло съобразени с изискванията на “Рецептурника за обществено хранене” и “Сборника с рецепти за диетично хранене”.

Ние от Party Food се стремим да бъдем гъвкави и да съобразяваме най-добрите варианти за дневно меню на служителите. Дневното меню може да включва закуска, обяд, вечеря или доставка на предварително приготвена и пакетирана храна, или съчетание на някой от изброените. Всичко зависи от нуждите и предпочитанията на нашите клиенти.

Ние имаме експертиза и в изготвянето, приготвянето и доставката на специализирано меню на болнични заведения, хосписи и домове за стари хора, където се спазват специфични изисквания за приготвянето на ястията.

Party Food работи и по програмата за приготвяне и доставка на храна на социално слаби диабетици в цялата страна. Изключително отговорна и сложна задача, за която трябва да бъдат съобразени използването и комбинирането на подходящи суровини и различните видове диети, които хората трябва да спазват.

Управление на храненето

Управление на храненето

Вижте повече
Концепция за меню

Концепция за меню

Вижте повече
Транспорт и съхранение на храни

Транспорт и съхранение на храни

Вижте повече
Търговски обекти

Търговски обекти

Вижте повече