Сертификати

Party Food
Основната цел на Парти Фууд е да предлага храна с високо качество, която удовлетворява нуждите и изискванията на клиентите. За да я изпълни и за да оптимизира дейността си, компанията изгражда цялостна структура в съответствие с европейските стандарти за предлагане на услугата “комплексно хранене”. Съвместно с швeйцарски експерт по индустриален кетъринг – Г-н Бургхрардт през 2005 г. Парти Фууд внедри Система за управление безопасността на хранителните продукти НАССР (Анализ на опасностите и контрол на критичните точки).
Сертификати за качество

Парти Фууд е сертифицирана съгласно международно признатите стандарти за качество:

От тогава всички сертификати се поддържат и преиздават:

През 2017 г. системата за управление на Парти Фууд ДЗЗД получи швейцарска акредитация от SGS Société Générale de Surveillance SA, съгласно изискванията на ISO 22000:2018.  През 2020 г. е ресертифицирана от ЕМ Джи Глобал, като сертификатът е валиден до 08 юни 2023 г.

Така изградената структура на работа гарантира, че Парти Фууд е в състояние да ръководи и контролира собствена система за управление безопасността на храните, както и да удовлетворява изискванията на клиентите си относно качеството на услугите, които предлага. През 2020 г. фирмата е сертифицирана от MG Global ISO 22000.

Оборудване

Оборудване

Вижте повече
Закони и наредби

Закони и наредби

Вижте повече

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!