Нашите принципи

В КРАК С ВРЕМЕТО

Познаваме и предлагаме съвременните тенденции в храненето и ги адаптираме към условията и изискванията  и потребностите на клиентите.

  Предлагаме актуални и разнообразни менюта, съобразени със световните тенденции в храненето и налагащите се здравословни парадигми.

  Изготвяме цялостна концепция за съответната дейност (консултация за изграждане на обособени места за хранене в предприятието, закупуване на посуда и оборудване, изготвяне на седмични менюта и др.)

С ГРИЖА ЗА ИНДИВИДУАЛНИТЕ НУЖДИ

От веганска диета до специализирани болнични менюта, ние можем да планираме и изпълним за вас разнообразни решения, съобразени с нуждите и очаквания ви. В зависимост от специфичните изисквания на всеки отделен клиент, предлагаме разнообразни и тематични менюта, съобразени със сезона и предпочитанията на хранещите се. Имаме добре изградена система за обратна връзка с клиента. На определен период от време организираме срещи с ръководството  и персонала на отделните клиенти за получаване на обратна връзка за предлаганите от нас услуги.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ ВЪВ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ

•Ние вярваме, че хората правят разликата и инвестираме в професионален, отдаден и експертен екип. Фирмата разполага с инженери по технология на храните, мениджъри, диетолози, координатори, готвачи, доставчици, калкуланти, счетоводители и т.н. Голяма част от тях имат опит в сферата на храненето над 20 години и всички те работят в съответствие с най-модерните световни стандарти и технологии, за да можем спокойно да ви предложим качество от най-висок ранг.

МОДЕРНО ТЕХНОЛОГИЧНО ОБОРУДВАНЕ

Предпоставка за модерно и здравословно хранене е използването на нови и модерни технологии и оборудване, а в нашите кухни-майки първи навлизат  най-новите уреди.

  СТРАТЕГИЧЕСКИ ЛОКАЦИИ

•Разполагаме със стратегическо разпределение на професионалните кухненски блокове в Южна България и в София, локализирани до големи индустриални зони. Това ни дава възможност да доставяме храна в готов за консумация вид на много нови клиенти.